PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بزرگ‌ترين تلسكوپ دنيا در شيلي نصب مي‌شود


siavash
02-05-2010, 05:12 PM
شيلي ميزبان بزرگ‌ترين تلسكوپي كه تاكنون ساخته شده، مي‌شود.

بزرگ‌ترين تلسكوپ جهان كه پروژه ستاره‌شناسان اروپايي است، در شيلي نصب مي‌شود. روز شمار اصلي ساخت بزرگ‌ترين تلسكوپ جهان «elt» از سال 2018 آغاز مي‌شود.
در حال حاضر ستاره‌شناسان اروپايي 3 رصدخانه بزرگ در صحراي آتاكاما در شيلي دارند. محققان اعلام كردند كه صحراي آرمازونس يكي از بهترين مناطق براي ساخت اين تلسكوپ 1.3 ميليارد دلاري (970 ميليون يورويي) است، زيرا ارتفاع آن 3 هزار و 60 متر از سطح درياست و اسمان آن در 320 شب از سال خالي از ابر است.

دانشمندان اروپايي معتقدند كه اين تلسكوپ بزرگ و جديد مي‌تواند همانند تلسكوپ گاليله در 400 سال قبل، انقلابي در دانش بشر ايجاد كند.
آينه اين تلسكوپ بزرگ 42 متر (138 پا) خواهد بود